De winter is nog lang niet afgelopen maar toch, zeker als de heerlijke winterzon zijn stralen laat zien, kriebelt het. Buiten ligt de tuin er kil en kaal bij. Nog een paar maanden en dan kunnen de tuindeuren weer open. De tuinstoelen schoongemaakt, de BBQ afgestoft. Tijd om volop te genieten van uw heerlijke tuin.

Veel mensen denken bij een opgeruimd tuin niet direct aan een kliko ombouw. Toch kan deze lelijke plastic bak het aanzicht van uw tuin minder mooi maken. Het is tenslotte een onnatuurlijk, plastic ‘ obstakel’; een doorn in het oog in het geheel van een mooie en verzorgde tuin. Een noodzakelijk kwaad.

Kliko uit het zicht

Tegenwoordig hoeft u niet meer aan te kijken tegen deze grijze, bruine en groene plastic gedrochten. Er zijn moderne en chique oplossingen om de container(s) te verbergen. Denk aan een mooie houten kliko kast voor de natuurlijke look. Of wat dacht u van een modern ogende grijze kunststof variant? Er zijn opbergmogelijkheden voor een enkele container, maar ook om twee containers in op te bergen.

Kijkt u eens rond in onze online Kliko Ombouw Store, voor de diverse mogelijkheden, in verschillende prijsklassen.

Dubbele Containerkast Nu Buiten