Een kliko ombouw van pallets maken?

Heeft u twee rechterhanden, of een handige partner of familielid? Dan is het een praktisch idee om zelf een kliko ombouw (ook wel container kast) te maken. Het geeft niet alleen voldoening als de klus geklaard is, maar het scheelt ook geld. Wat u nodig heeft, is ten eerste een bouwtekening. Op internet vindt u een aantal bouwtekeningen voor kliko ombouwen en deze bouwtekeningen hebben wij hier voor u verzameld.

Vandaag kwamen we aanvullend idee tegen, namelijk een andersoortige kliko ombouw van pallets. Het idee om een ombouw van pallets te maken, wordt al beschreven op de pagina met de verzameling van bouwtekeningen, maar deze is ook erg leuk. De ombouw is wit gebeitst met buitenbeits Helaas hebben we geen bouwtekening paraat, maar een doe-het-zelver kan vast en zeker uit de voeten met slechts deze foto.

kliko ombouw pallets wit gebeitst

kliko ombouw pallets wit gebeitst

In onze online STORE vindt u een verzameling doe-het-zelf materialen, waaronder buitenbeits en verf, zodat u de pallet planken kunt beschermen tegen weersinvloeden. Pallets zijn immers gemaakt van onbehandeld hout en daarom kwetsbaar voor buiten gebruik. Een behandeling met beits of verf  zorgt voor een langer leven van de kliko ombouw.

Heeft u ook een doe-het-zelf idee voor een ombouw? Stuur ons een bericht met het idee via ‘Contact‘ dan voegen we hem toe aan de lijst met Kliko ombouw bouwtekeningen.

En heeft u geen tijd, of twee linkerhanden? Kant en klare kliko ombouwen vindt u hier