Kliko ombouw

Klikobak uit het zicht? Kies voor een kliko ombouw

Kliko ombouw
Met een ombouw kunt u de Klikobak wegwerken zodat deze niet meer in het zicht staat. Op 123kliko.nl vindt u een ruim assortiment klikokasten- of ombouwen. De meeste Kliko ombouwen worden, vanwege de afmeting, in een doe-het-zelf-pakket geleverd en afhankelijk van het materiaal is het in elkaar te klikken, of te schroeven. Alle ombouw pakketten komen met een duidelijke handleiding en bouwtekening.
Kliko ombouwen zijn er in verschillende maten maten: geschikt voor 1 of 2 bakken. Ook worden er verschillende materialen aangeboden zoals gelakt of ongelakt hout, steigerhout, Wicker (gevlochten plastic) en andersoortig plastic.

containerkast enkel hout €169    Keter Store It Out, kliko ombouw, 2 bakken, kunststof  Kliko ombouw enkel Wickerkliko ombouw dubbel houtcontainerberging dubbel hout
De ombouwen kunnen op verschillende manieren geopend worden: met een deur of een verrijdbaar systeem. Meestal zit er bovenop een klep om het gemakkelijk te maken afval weg te gooien. Anders moet u elke keer dat u iets weg wilt gooien, de kliko uit de ombouw rijden. Voor ieder tuin en voorkeur is er een geschikte ombouw te koop. En mocht u geen geschikt formaat kunnen vinden, of u bent heel erg handig, dan maakt u er toch zelf één? 123kliko.nl verzamelde voor u gratis kliko bouwtekeningen, onder andere van Eigen Huis & Tuin, Gamma en Karwei. Of wat dacht u van een originele ombouw van pallets? Kijk hier voor het overzicht In onze Store bieden we ruim assortiment doe-het-zelf materialen zoals prachtige steigerhouten delen.

Bekijk al de kliko ombouwen en containerkasten>