Kliko ombouw bouwtekeningen

Zelf een kliko ombouw of kliko kast maken? Werktekeningen verzameld!

Kliko ombouw         Kliko stickers

Zelf een kliko ombouw bouwen is een goed idee om geld te besparen of als u niet vindt wat u zoekt. En een noodzaak als u geen ombouw kunt vinden met passende maten. Niet alle standaard kliko ombouwen passen immers in ieders tuin. Kliko123.nl verzamelde voor u gratis digitale bouwtekeningen.

Bij veel tekeningen vindt u ook handige instructie, klustips en de benodigde gereedschappen. Wellicht zit er een geschikte bouwtekening tussen, of als u erg handig bent, kunt u hem aanpassen aan uw wensen. Bijvoorbeeld om geschikt te maken voor 2 containers; de grijze- en de groene bak. Of wellicht is het leuk een combinatie van twee materialen te gebruiken?

Tip: Zorg dat, als u voor houten planken of platen kiest, u deze bij een bouwmarkt op maat laat zagen. Dat scheelt veel werk, en de kans bestaat dat u thuis niet het juiste gereedschap hebt om het materiaal perfect haaks te maken.

Bekijk hier het 123kliko aanbod divers ‘doe-het-zelf’ materiaal’. Onder andere bieden wij u prachtig steigerhout. Kijk hier voor het aanbod steigerhout>

Gratis kliko ombouw tekeningen:

  • Bekijk hier de bouwtekening van Eigen Huis en Tuin

eigen huis en tuin kliko ombouw bouwtekening

  • Bekijk hier de bouwtekening van Gamma. Handig van deze tekening is dat het meer is dan een kliko ombouw. Er is ook ruimte in lades voor oud papier en lege flessen! De beschrijving gaat uit van een normale container van 58x74x104 cm.
    gamma kliko ombouw bouwtekening
  • Bekijk hier de bouwtekening voor een enkele kliko ombouw van Karwei.
    karwei kliko ombouw bouwtekening
  • Een ander idee, is om een hippe ombouw te maken van pallets. Een rondje bellen en rijden langs lokale bedrijven, levert u vast en zeker een paar pallets op. Als u geluk heeft, kunt u deze pallets voor een klein prijsje, of misschien zelfs wel gratis, meenemen. Fijn als u op de kleintjes moet letten. Bekijk hier het voorbeeld van de pallets ombouw.

pallets kliko ombouw

Veel succes! En heeft u geen tijd, of twee linkerhanden? Kant en klare  kliko ombouwen vindt u hier

Kliko ombouw         Kliko stickers         Kliko schoonmaken